SCRUB & RUB

Kennismaken met Scrub & Rub?

SOFT SILKY SKIN 

Scrub & Rub gebruikt alleen de beste, meest natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Verzorg de huid met al het pure, zuivere en goede uit de natuur. 

BODY SCRUB (350gr)

Scrubben is dé manier om je huid zacht, soepel, glad en glanzend te maken. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen, wordt de doorbloeding gestimuleerd en kan de huid beter ademen.

De Body Scrub van Scrub & Rub bestaat uit mineralen en 100% dode zeezout.  De scrub is vermengd met natuurlijke olie die rijk is aan vitamine A en E waardoor je huid meteen verzorgd wordt. Door de olie scrubt het zout bovendien beter en heb je maar een klein beetje scrubzout nodig per behandeling.

BODY BUTTER (200ml)

Na een ontspannen bad of verkwikkende douche, kun je je huid optimaal verwennen door je in te smeren met een rijke body butter.

De Body Butter van Scrub & Rub bestaat uit een combinatie van cacaoboter en cocos oliën. De butter zorgt voor hydratatie, huidbescherming en glans. Het wordt direct door de huid opgenomen.

BODY LOTION (200ml)

Sluit jouw dagelijkse wellness-moment helemaal af met de body lotion van Scrub & Rub. Deze lotion werkt zeer hydraterend, verzachtend en voedend.

SHOWER FOAM (200ml)

Deze heerlijke gel verandert onder de douche in een mousse. Door de volle en romige textuur is de foam zijdezacht voor de huid.

ROOM SPRAY (500ml)

Een geparfurmeerde spray om een unieke geurbeleving in huis te creëren. Enkele sprays zijn voldoende om een ruimte direct te personaliseren met jouw favoriete geur. Houd de flacon rechtop en spray twee- tot driemaal om je heen om de kamer te parfumeren, ververs indien nodig. Spuit niet op de huid, noch rechtstreeks op een oppervlak voedsel, meubels of planten. 

BODY MIST (100ml)

De parfums voor de body mist zijn ontwikkeld door parfumexperts en zorgen de hele dag voor een intense geurbeleving. Het handige formaat zorgt ervoor dat het altijd mee kan in je tas.

HAND CREAM (75ml)

Scrub & Rub Hand Cream laat de handen zijdezacht aanvoelen, verzorgt en beschermt de huid en nagelriemen.

HAND GEL (500ml)

Ongeparfumeerde gel voor het reinigen van de handen.

DE LIJNEN VAN SCURB & RUB  

Scrub & Rub heeft vier verschillende lijnen. Iedere lijn biedt een eigen, unieke ervaring en zijn speciaal ontwikkeld om het spa gevoel in huis te halen. 

 

Scrub & Rub Bliss

BLISS

Met waardevolle Neroli olie

Scrub & Rub Secret

SECRET

Met wonderlijke Monoi olie

Scrub & Rub Magical

MAGICAL 

Met bijzondere Prickly Pear olie

Scrub & Rub Mystery

MYSTERY

Met buitengewone Marula olie

"have a Magical day, filled with Bliss, many Mysteries and little Secrets"

Meer lezen over Scrub & Rub?