DOOP

Werken met DOOP?

Het assortiment van Doop is zeer actueel en hedendaags en volgens de laatste trends. Doop is een merk dat met de tijd meegaat en dit betekent dat er op regelmatige basis door de nieuwste ontwikkelingen producten worden verbeterd.

De prijzen van Doop bevinden zich in de middenklasse. Belangrijk bij het prijsbeleid is een stabiliteit in de prijzen. Zodoende vinden er geen grote prijsverhogingen of verlagingen plaats, daar deze zorgdragen voor onduidelijkheid bij de consument.

Succesvol zijn met Doop begint met een uitstekende communicatie. Als u in uw salon met producten van Doop werkt en/of producten van Doop verkoopt, dan moet u ieder moment van de dag terug kunnen vallen op uw merk in het geval van vragen. Een betrouwbare leverancier is dan zeer belangrijk. INMA-Cosmetics is een betrouwbare leverancier en wij beschikken over een vaste buitendienstmedewerker, die uw salon op regelmatige basis bezoekt en u de ondersteuning en de begeleiding biedt die u wenst. Voor alledaagse vragen beschikt INMA-Cosmetics over een verkoop binnendienstafdeling.

De producten

The Outsider voor een matte, natuurlijke uitstraling

The Freaker voor een "funky punky" uitstraling

The Rocker voor een extreme "freeze" uitstraling

The Screamer voor een klassieke "out of bed" uitstraling

The Rebel voor een stevige "rebelse" uitstraling

The Player voor een "warrige" uitstraling

The Catcher voor een "rock de krullen" uitstraling

The Ruler voor een "sleek choppy" uitstraling

The Sinner voor een "grungy dirty" uitstraling

The Seeker speciaal voor lang haar met krullen

The Saviour voor de "sleek anti frizzies" uitstraling

The Bouncer voor een "bouncy curls" uitstraling

THE ULTIMATE STYLING BRAND

Meer lezen over DOOP?