ALOXXI

Werken met Aloxxi? 

Maak kennis met de hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten van Aloxxi om al uw artistieke dromen waar te maken. Met deze Europese, professionele kleuringen en verzorgingsproducten zonder sulfaten, parabenen of natriumchloride, heeft u de perfecte tools in handen voor het creëren en beschermen van oogverblindende haarkleuringen!

Style

Aloxxi introduceert een lijn stylingproducten dat exclusief ontworpen is voor gekleurd haar. Aloxxi Style beschermt het haar met het unieke ColourCare Complex, een blend van de voornaamste antioxidanten, plantaardige extracten en oliën. De formules zijn niet op dieren getest, koosjer samengesteld en bevatten geen parabenen of gluten. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit voor al uw stylingwensen.

Care

Bij Aloxxi is het beschermen en behouden van de kleur en de gezondheid van het haar van groots belang. De ColourCare formules zijn vrij van sulfaten, natriumchloride en parabenen en zijn voorzien van een unieke mix van 10 botanische extracten die de levensduur van uw kleur verlengen en de gezondheid van het haar te behouden.

Support

Aloxxi biedt een volledige lijn hoogwaardige producten aan om de services in de salon uit te breiden, en de uitstraling en gezondheid van het haar te optimaliseren.

Kleuring

Bij Aloxxi is UW kleur ONZE enige zorg. Vanuit onze passie voor schoonheid , engageren we ons tot ver buiten uw zaak. Creatieve kleuren, professionele producten en een dynamische opleiding vormen de pijlers van Aloxxi. We nodigen u uit om de eindeloze kleurmogelijkheden te verkennen. Kleur is leven. Il Colore e Vita.

Assortiment

Het assortiment van Aloxxi is zeer actueel en hedendaags en volgt de laatste trends. Aloxxi is een merk dat wel met de tijd meegaat en dit betekent dat er op regelmatige basis nieuwe producten worden gelanceerd en dat er door de nieuwste ontwikkelingen producten worden verbeterd.

Prijzen

De prijzen van Aloxxi bevinden zich in de middenklasse. Belangrijk bij het prijsbeleid is stabiliteit in de prijzen. Zodoende vinden er geen grote prijsverhogingen of verlagingen plaats, daar deze zorgdragen voor onduidelijkheid bij de consument.

Meer lezen over Aloxxi?