ELEMIS

Kennismaken met ELEMIS?

Het N°1 Britse huidverzorgings- en spa merk

ELEMIS is verkrijgbaar in ruim 92 landen en in meer dan 1600 luxe spa’s en salons. Daarnaast is het ook verkrijgbaar in luxe hotels en cruiseschepen en behoort het tot het dagelijkse ritueel van ruim 6,5 miljoen ELEMIS fans! Mede dankzij deze grote aanhang is het merk een grote trendsetter binnen de beauty industrie.

Bepaald door de natuur, geleid door wetenschap

ELEMIS is ontstaan uit de visie om de kracht van de natuur, aromaten en wetenschap te bundelen. Het laboratorium maakt gebruik van de beste ingrediënten en de eerste extractie van gedistilleerde plantaardige materialen om de rijkste resultaten te verkrijgen. Meer dan 25 jaar ervaring zorgt voor uitgebalanceerde formules en revolutionaire behandelingen.


De ervaring is uitzonderlijk, de resultaten echt ELEMIS gaat alleen voor het beste en staat garant voor kwaliteit! Er wordt veel geïnvesteerd in klinische studies, onderzoek en ontwikkeling. Er wordt continu gestreefd naar nieuwe ontdekkingen in de medische huidwetenschappen.
‘Producten moeten doen wat zij beloven ongeacht de duur van het proces of het aantal herformuleringen’.

ELEMIS uw behoefte onze zorg

Uw huid, uw lichaam en uw welzijn; het kloppend hart van ELEMIS! Op maat gemaakte behandelingen die inspelen op het veranderende levensritme en het natuurlijke verouderingsproces van de huid. De uitgebreide range met goddelijke texturen laat uw hart sneller kloppen en de huid stralen. Het merk staat als een huis en de verpakkingen zijn een feestje, neem snel een kijkje op de Website of Social Media en ervaar het zelf!