MONCHIQUE COSMETICS

Monchique, het schoonheidsgeheim van de Algarve!


Monchique is geïnspireerd op het mineraalwater dat wordt gewonnen uit de heldere bronnen van het landschap ‘Serra de Monchique’ gelegen in de Algarve van Portugal.  Monchique mineraalwater werd ontdekt door de Romeinen en staat bekend om zijn heilzame en verjongende werking. Het is rijk aan krachtige mineralen en exclusieve bestanddelen. Door de hoge pH waarde van 9.3 heeft het drinken van dit water een extreem zuiverende en ontgiftende werking op het lichaam.

 

Hoogwaardige cosmeticaproducten op basis van het Monchique mineraalwater


Voor het gebruik in de cosmetica wordt het mineraalwater teruggebracht naar een neutrale pH waarde. De krachtige mineralen en bestanddelen worden in dit proces behouden. De cosmetica is hierdoor mild voor de huid en zit boordevol actieve werkstoffen.

De producten bevatten het unieke  MH15 complex, met als basis Monchique mineraalwater. Het is verrijkt met krachtige extracten zoals de bijzondere Portugese vrucht ‘Medrohno’, deze zit boordevol antioxidanten . Daarnaast bevat  het ook Betaglucan, Hyaluronzuur en een Multi-Mineralen-Complex bestaand uit zink, koper en magnesium.

 

Ontdek ons luxe en prettig geprijsde assortiment!


Voor iedere levensfase en voor ieder huidprobleem heeft Monchique een passende oplossing. Onze producten werken verzorgend, herstellend,  geven  optimale  hydratatie en gaan huidveroudering tegen. Daarnaast geeft het ook bescherming tegen vrije radicalen.

 

Huid en lichaam in balans


Wij vinden het ook belangrijk dat u ontspanning ervaart bij onze producten. Breng zowel de huid, het lichaam en de geest in balans met Monchique. De heerlijke geursensaties nemen u even mee naar de Algarve en zorgen dat u de dagelijkse stress en spanning helemaal vergeet!