Filorga

Sinds 1 april 2015 is INMA Cosmetics Nederland BV distributeur van het Franse merk Filorga.

Wij hebben voor Filorga gekozen, omdat het een mooie aanvulling geeft op ons huidige assortiment met het prachtige aanbod aan peelingen, mesolift, cryotherapie en fillers.  Deze producten konden wij u voorheen nog niet aanbieden ! 

Met Filorga voegen wij een medisch ontwikkelde lijn toe aan ons portfolio, die al gebruikt wordt in verschillende klinieken in Nederland.

Het  Franse merk Filorga is opgericht in 1978 en was haar tijd ver vooruit in het gebruik van mesolift, cryotherapie en fillers. 

De van oorsprong medische apparatuur - die eerder alleen gebruikt werd door dermatologen en chirurgen - werd al vroeg geschikt gemaakt voor de cosmetische markt, waardoor Filorga de eerste speler was die cosmetisch-medische producten heeft ontwikkeld om aan een groeiende belangstelling te voldoen.

Vandaag de dag staat ouder worden voor velen in het teken van een perfecte verzorging en kan er worden gekozen voor het gebruik van intensieve producten ; we hebben echter ook beschikking over behandelingen met een meer direct zichtbaar resultaat

Peeling : Vernieuwing van de opperhuid 

Mesolift : Geeft glans, stevigheid, elasticiteit en hydratatie

Cryotherapie : Vervaagd rimpels en verstevigd de gelaatscontouren

Fillers : Rimpels verdwijnen, geeft volume en een verbeterde contour

 

Al onze accountmanagers zijn intensief opgeleid door Filorga en kunnen u tijdens een bezoek verder op de hoogte stellen van alle mogelijkheden. Als u nog geen bezoek gepland heeft of al eerder een afspraak wilt, kun u contact opnemen met kantoor.